Vrienden van Kempo Kuntao Nederland

Onderstaande bedrijven zijn vrienden van Kempo Kuntao Nederland. Zij steunen ons financieel of op andere manieren.

J. van Mondfrans Veetransport

J. van Mondfrans Veetransport treedt op als betrouwbare vervoerder voor haar klanten en vervoert op professionele wijze vee door geheel Europa. Hoofdzakelijk vervoeren wij kalveren door geheel Europa. J. van Mondfrans Veetransport heeft als doel de grootste gespecialiseerde kalveren transporteur van Nederland te worden.

Meer informatie? Bezoek onze website!

Factif BV

Factif - Unieke E-commerce oplossingen

Ontwikkelaars van succesvolle webshops

Onze aanpak is gericht op alle aspecten die een site succesvol maken. Dit varieert van zoekmachine optimalisatie tot het bouwen van een webshop of website of het onderhouden van een actieve community.

Het succes van een webshop begint met het besef dat ze een middel is om de doelstellingen van de organisatie te (helpen) bereiken. Deze doelen kunnen bereikt worden door tijd en aandacht aan dit middel te geven. Door deze werkzaamheden te koppelen aan elkaar ontstaat er een succesvolle strategie om het middel website optimaal bij te laten dragen aan de organisatiedoelstellingen.

Meer informatie? Bezoek onze website!

Raoudi Bestratingen

Jamal Raoudi Bestratingen is een jong, vakbekwaam en creatief stratenmakersbedrijf met deskundige medewerkers en het nieuwste mechanische materieel. Wij vertalen uw wensen en eisen aangaande uw tuin op een creatieve wijze.

Kwaliteit, afwerking, flexibiliteit en afspraken nakomen is onze filosofie. Wij staan vierkant achter onze producten en dienstverlening. Als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw straat netjes en snel aanlegt, bent u bij ons aan het juiste adres!

Meer informatie? Bezoek onze website!