Kempo Kuntao Nederland is trots om mee te delen dat onze Sikong Kraft van Ermel en sifu Yenny beiden zijn erkend voor hun verdiensten in de afgelopen jaren. Beiden zijn opgenomen in de Lodge of Honour 2019! Dit is erg speciaal, gezien zij in 2018 ook al zijn geëerd in de International Martial arts Hall of Fame.

Afgelopen 30 november zijn onze hoofdleraar Sikong en sifu Yenny naar Duitsland afgereisd. Hier woonden zij de Lodge of Honour 2019 bij. De Lodge of Honour is een martial arts evenement/avondgala, dat georganiseerd is door het W.M.A.A.-R.O.C. Het betreft een evenement waarbij diverse grootmeesters en bijzondere leerlingen een avond in de spotlight worden gezet. De genodigden zijn grootmeesters en leerlingen van verschillende martial arts scholen in verschillende Europese landen. Dit omdat ze zich jarenlang hebben ingezet en/of bijzondere prestaties hebben gehaald in de martial arts wereld.

Als een relatief kleine martial arts school in Nederland zijn wij erg trots op hoeveel onze leraren en studenten hebben bereikt in de afgelopen (tientallen) jaren! Hoewel het plezier altijd het belangrijkste is geweest in onze school, geven deze bijzondere erkenningen natuurlijk nog een extra motivatie om nog meer ons best te doen om het Kempo Kuntao op de (inter)nationale kaart te zetten en onze leerlingen zo goed mogelijk op te leiden in de sport.

Namens de Sikong en sifu Yenny wordt iedereen van Kempo Kuntao Nederland bedankt! Bedankt dat jullie voor onze sport en vereniging hebben gekozen!