Het EK team van Kempo Kuntao Nederland heeft in totaal 10 eerste prijzen, een tweede prijs en derde prijs binnen gesleept op diverse onderdelen tijdens de Open Europees Kampioenschappen in Mönchengladbach!

De wedstrijd werd georganiseerd door de World Martial Arts Association waarbij deelnemers uit zeven Europese landen meededen. Dat de intensieve voorbereidingen in de afgelopen maanden, onder leiding van onze hoofdleraar René Kraft van Ermel, zijn vruchten heeft afgeworpen is bewezen met het totaal aantal behaalde prijzen.

Zo hebben Eddie Smeink, Deodaat Boer, Manon Arnold, Tomas van Slooten en Yenny Luu de eerste plaats, en Luuk van Asselt de derde plaats weten te bemachtigen in hun divisie binnen de categorie Hardstyle Kata. In de categorie Wapen kata zijn Yenny Luu en Peter Luu in hun eigen divisie eerste en Michel Luu tweede geworden. De eerste en tweede plekken in de categorie Self Defense Techniques gingen naar Roger Fremouw en Jan van Mondfrans. De familie Luu (Yenny, Michel en Peter) pakten tevens met hun Synchroon Kata goud. Ten slotte hebben vijf leden van de vereniging als team de eerste plaats behaald in de categorie Show Forms. Met een totaal aantal van dertien prijzen kan de Harderwijkse sportvereniging met veel trots terugkijken op een succesvolle EK.

Grote dank aan het team van WMAA-ROC Duitsland voor het warme ontvangst enonze supporters die speciaal voor ons naar Duitsland zijn afgereisd! En natuurlijk een speciale grote dank aan onze hoofdleraar Sikong René Kraft van Ermel voor het begeleiden van het team!