Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kempo Kuntao opent Abunai! Convention 2018, het jaarlijkse animeconvention om de Japanse cultuur in Nederland én Europa onder de aandacht te brengen. Kempo-Kuntao is een zelfverdedigingssport en was eeuwen geleden in Azië voornamelijk bekend als ‘de verboden en besloten sport’. Tegenwoordig wordt deze vechtkunst door zowel kinderen als volwassenen beoefend. Kempo Kuntao Nederland is bekend door het geven van demo’s op diverse sport- en cultuurevenementen en hun deelname aan Holland’s Got Talent 2017, waarbij zij een finaleplaats hebben gehaald. Heb je onze eerdere shows gemist of kan je er niet genoeg van krijgen? Gelukkig staat ons demoteam op diverse culturele en sportieve evenementen! 

Kempo Kuntao opent Abunai! Convention 2018 @ Veldhoven

Alle Japan-, anime, manga of Asianlovers opgelet! Het weekend van 24 – 26 augustus staat vol in het teken van de Japanse cultuur tijdens het jaarlijkse Abunai! convention in Veldhoven. Op vrijdag 24 augustus is ook ons KKN demoteam aanwezig als deel van de openingsceremonie en zal daarna een workshop verzorgen!

Wil jij hier ook bij zijn? Haal dan hier snel je toegangsticket en laat je onderdompelen in de traditionele en Japanse popcultuur. Voor meer informatie over het event, de tijdstip van ons optreden en workshop verzoeken wij je om deze pagina in de gaten te houden en onze Facebookpagina.

Wij hopen je vrijdag 24 augustus tijdens de Abunai! Convention te zien en je de beginselen van het Kempo Kuntao te leren in onze workshop!