Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kempo-Kuntao is een zelfverdedigingssport en was eeuwen geleden in Azië voornamelijk bekend als ‘de verboden en besloten sport’. Tegenwoordig wordt deze vechtkunst door zowel kinderen als volwassenen beoefend. Kempo Kuntao Nederland is bekend door het geven van demo’s op diverse sport- en cultuurevenementen en hun deelname aan Holland’s Got Talent 2017, waarbij zij een finaleplaats hebben gehaald. De eerstvolgende Kempo Kuntao demo is..

Kempo Kuntao demo @ Pasar Malam Istimewa, Zeist

Na een demo te hebben gegeven tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in Rotterdam Ahoy, zal het demoteam van KKN weer te zien zijn tijdens een gezellige Istemewa event! Wil je de spectaculaire en spannende demo van Kempo Kuntao niet missen? Kom zaterdag 30 juni 2018 dan naar Pasar Malam Istimewa Zeist! Om 16.45 uur zal het demoteam te vinden zijn op het hoofdpodium!

Voor slechts €6,50 (online voorverkoopprijs, €7,50 aan de kassa) kun je de hele dag smullen van Aziatische lekkernij, swingen en entertaint worden door verschillende acts, waaronder ons martial arts! Haal hier snel online je tickets! Houd onze website en onze social media in het oog voor het tijdstip van ons optreden! Zien wij je daar? 

Wil je meer op de hoogte van onze KKN-activiteiten zijn? En benieuwd wanneer wij in jouw buurt optreden?
Houd dan naast onze agenda ook ons Facebookpagina in de gaten!